Contributia de participare va ajuta la decontarea cheltuielilor de transport, cazare si masa a invitatilor, si la cheltuileile de organizare de eveniment (corturi, scena, traducere simultana, consumabile).
 
Fiind prima editie invitatii au acceptat sa vina fara onorariu pentru a ajuta la inceperea acestei traditii si in Romania, iar echipa de organizare este in intregime formata din voluntari.
 
Contributia voastra nu include cazarea pe durata evenimentului si propriul transport, acestea fiind asigurate individual.
In luna august 2020 vom posta si cateva optiuni de cazare ca sugestie.

Pentru a fi la curent cu ultimile detalii, va rugam sa completati aceste informatii si va va contacta cineva din echipa de organizare.

Conditii de anulare:

  • pana la data de 1 august 2020, banii vor fi returnati in proportie de 85% diferenta reprezentand comisioane si cheltuieli de organizare
  • in perioada 1 august – 1 septembrie 2020, banii vor fi returnati in proportie de 50% diferenta reprezentand comisioane si cheltuieli de organizare
  • dupa 1 septembrie 2020, in caz de anularea participarii, banii nu se mai returneaza

Datele Dumneavoastra:
La ce vrei sa participi?
 
Prin acest formular va exprimati dorinta de a fi informat despre detaliile de eveniment, urmand ca informatiile de plata si participare sa fie clarificate ulterior via e-mail impreuna cu organizatorii.