Anja NORMANN

Anja NORMANN

Anja NORMANN

Inainte de toate, cu dragoste fata de oameni, rolul meu pe acest superb pamant este sa-l ghidez pe Celalalt pe drumul vietii sale.
Provin dintr-o linie genealogica lunga a neamului Sejdkvinnor, femei care detin acea conexiune. iar la varsta de 6 ani am fost chemata de catre spirite. Femeile acestea au fost tamaduitoare, purtatoare de intelepciune si de cunostinte stravechi si au stiut comunice cu universul inconjurator.
Multe dintre cunostintele lor, au disparut, dar au fost regasite multumita reconectarii cu universul, cu Pamantul-Mama si cu toate aceste femei si toti acesti barbati fabulosi care le impartasesc traditiile si intelepciunea.
Practic un samanism nascut din linia mea genealogica si intensificat prin efort personal indelungat dar si prin toate aceste interactiuni pe care le-am avut si pe care continui sa le am de-a lungul parcursului meu. Multumiri, in special lui Jonathan Horwitz, Annettei Høst, lui Mikkal..
Va propun niste ritualuri, ceremonii, stagii si sedinte individuale avand ca scop de a-l sustine pe Celalalt in cautarea propriului drum, a propriilor energii, a propriilor potentialuri dar si de a-si transforma punctele slabe, traumele si reprezentarile destabilizatoare in potential pentru a putea sa paseasca pe acest pamant in armonie.
Ma ocup de acest suport spiritual din 1991. Toate atelierele si sedintele personale au loc in stare de luciditate si respectand legile in vigoare.