Kazuhisa Ogawa

Kazuhisa Ogawa

Kazuhisa Ogawa

Saman si vindecator japonez, Kazuhisa Ogawa apartine Cercului de Intelepciune a Traditiilor Ancestrale, cerc care reuneste peste 100 de samani de pe toate continentele. Recunoscut Ninja et Samouraï prin raporturile sale, reprezinta samanismul Shugendo, fondat in secolul al 7-lea de  Enno Oznu al carui obiectiv a fost sa adauge noi elemente si practici shintoïsmului, nascut din taoïsm si din buddhismul tibetan.

Pe de alta parte, Kaz era initiat in traditiile secrete si sacre ale Japoniei, Chinei, Indiei, Nepalului, Thailandei si Filipinelor, apoi si-a creat propria tehnica de vindecare, numita ‘OZNU’, prin care dirigeaza energiile superioare care ii permit sa ofere o grija deosebita corpului si spiritului.

In cadrul atelierelor sale, face cunoscute tehnicile altadata secrete, de purificare, protectie si revitalizare energetica, pe care apoi fiecare participant poate sa le foloseasca in existenta cotidiana pentru sine dar si pentru apropiati. Totodata ofera si protectie colectiva, producand o aura de vindecare insotita de 1-2 demonstratii pe persoane voluntare. In mod regulat sunt relatate cazuri de schimbari in bine spontane in cadrul acestor intalniri (eliberare de frica, durere, stari prelungite de extaz)

Din 2002, Kazuhisa Ogawa, vindecator, saman si instructor, parcurge neobosit Japonia si diverse tari din lume pentru a se dedica in mod umil vocatiei sale: sa-i serveasca pe semenii sai, devenind pentru ei o cale de transmitere a  energiilor vindecatoare si invatandu-i tehnici de protectie si de purificare.