Taita Jose Eliecer Silva Rodriguez

Taita Jose Eliecer Silva Rodriguez

Taita Jose Eliecer Silva Rodriguez

Taita Jose Eliecer Silva Rodriguez

Medicina ancestrala a culturii andine si amazonice, acumulata in timp, s-a transformat într-o fântâna de înțelepciune datorita posibilităților care le oferă pentru procesul integral de bunăstare umana. Fara a  discredita  știință medicala facultativa a culturii moderne, care sunt complementare,medicina tradițională s-a transformat într-o intrare într-un univers magic compus nu doar din profunda înțelepciune a plantelor vindecătoare,doar ca din spatele lor nasc filozofii de viață si spiritualitate înrădăcinate într-o concepție sacra a elementelor.

Jose Eliecer Silva Rodriquez nascut in Muntele Andin Amazonic din sudul Columbiei (TAITA- SHAMANIC) coordonator de sănătate,a crescut in comunitate ca Taita major si ghid spiritual. A lucrat si studiat ca sa reprezinte educația ancestrala(limba si origine)si mai ales sa se dezvolte ca primar al comunității Yanacona din Rosales de Pitalito.

Are o ampla experienta ca medic ancestral, vindeca pe baza de plante naturale, armonizeaza corpul si spiritul.

Realizeaza terapii de vindecare utilizând înțelepciunea ancestrală care recuperează esență practicilor indioamericane care restaurează sănătatea fizică,mentala si emoțională.